Küldjön e-mail-t

Rólunk Szolgáltatások CAD-CAM Árjegyzék Kapcsolat Média Gyakori kérdések
 
Find best premium and free Magento themes at Design4Magento.com
Szolgáltatásaink:
Fogpótlás művészete magas fokon!

Tisztelt látogató! Amenyiben Ön nem fogorvos, tudnia kell azt a fontos tényt, hogy a mi munkánk az Ön fogorvosának a rendelőjében kezdődik és ott is fejeződik be! Ez egyszerű nyelvezetben annyit jelent, hogy a fogorvos előkésziti a szájüreget (foghúzás, fog- gyökér- iny gógyitás stb, és végül a minta - lenyomatvétel ami történhet szilikonalapú lenyomatanyaggal vagy virtuálisan - orális scannerrel). Mi csak a lenyomatvétel után tudunk munkához látni, ily módon nem is találkozunk tisztelt ügyfeleinkkel, akik a jó lenyomatoknak köszönhetően a mi munkánk végtermékét használva teljesen új, már elfeledett életminőséggel folytathatják mindennapjaikat. Miután mi elkészitettük a megfelelő fogpótlást, azt az Ön fogorvosa "átadja" Önnek, ami azt jelenti, hogy bepászitja, felcementezi, korrigál, mig a fogpótlás úgy funkciójában mint esztétikumában el nem éri az elvárt szintet.

Amenyiben Ön fogorvos, nem igazán lepik meg a honlapunkon leirtak, hiszen Önnek mindezekről a dolgokról mint szakavatott személynek tudomása van. Mégis, fontosnak tartjuk fogorvosainkkal való szorosabb kapcsolattartást és mindenek elött, az új technológiák közös elsajátitását.

Fogtechnikus kolléga? Keressen fel bennünket, szivesen megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Mivel CAD-CAM frézközpontunk kapacitását tekintve, fémmentes fogpótlások tömeges előállitására van előrelátva, minden bizonnyal érdekelni fogják együttműködési ajánlataink is.

További kellemes időtöltést kivánunk honlapunkon, reméljük hasznos információkkal fognak tőlünk távozni.
 
Copyright 2011
Design by turbo