Küldjön e-mail-t

Rólunk Szolgáltatások CAD-CAM Árjegyzék Kapcsolat Média Gyakori kérdések
 
Find best premium and free Magento themes at Design4Magento.com
Szolgáltatásaink:
A tartósan puha akrilátok

A szilikonbázisú tartósan puha akrilátokat alapvetően epitézisek kidolgozására találták ki. Mivel látható testfelületek pótlását kellett tökéletesen megoldani, úgy szinárnyalataiban mint rugalmasságában olyuan anyag kidolgozásán fáradoztak amely teljességgel imitálni tudja az emberi testszövetet. Ezeknek a tulajdonságoknak az elérése tette lehetővé, hogy ma már ezeket az antagokat a fogpótlás területén is igen széles körben alkalmazhatjuk.

Tartósan puha alábélelési anyagok feldolgozása a fogtechnikai laboratóriumban. Egykomponensű szilikonbázisok, forró polimerek, biztonságos, széles spektrumú felhasználás  (pl. obturatorok, ökölvíváshoz fogvédő, inyszövet hiányából adódó rögzitési problénák stb.) Új és meglévő fogsor optimális tapadásának alapját képezi. Optimalizált összhangolással új vákuumtapadási technika jön létre. Ellenáll a környezeti befolyásoknak az anti-plakk hatásnak köszönhetően. A tartósan puha akrilátok klinikailag teszteltek és tudományosan dokumentáltak.

 

 

Indikációk
 
Éles-recézett alveoláris folyamatok, vékony nyálkahártya.

Alábéllelés a fogsorok éles vonalain (linea mylohyoidea), foramen mentale vagy más prominens pontoknál az alveoláris folyamatokban, mint a trigonum retromolare vagy tubera.

A felső és alsó fogprotézisek megnövekedett tapadását az A vonal puhaakrilátos alábéllelése eredményezi


A claspless fogpótlások esetében amelyek nagyobb sebészeti beavatkozások után tömör vagy felfújható obturator fogprotéziseket igényelnek.

 

 
 

Ezek az egykomponenses szilikonalapú anyagok közvetlenül használhatóak mivel nem állnak fenn a  keverési - adagolási hibák lehetőségei.
Minden fajta fogprotézis akriláthoz alkalmazható, mivel tökéletes a vegyi kötés.
A puha akrilátok nem irritálnak és szövetbarát tulajdonságaik klinikailag kipróbáltak és tudományosan dokumentáltak
A puha akrilátok szintelenek, szagtalanok, viseletük kényelmes, teljes mértékben megfelelnek a modern fogprotetika legszigorúbb elvárásainak
Egy komponensű szilikonbázis, homogén, hőre kötő, tartóssan puha.
A puha akrilátok nem tartalmaznak lágyitókat, ezért nem változik összetétele mert nem áll fenn a másodlagos kimosódás lehetősége.
A puha akrillal alábéllelt fogprotézis évekig puha és rugalmas marad.
A puha akrilátoknak különösen nagy alkalmazási területe van a mobi fogpótlások terén. Alábéleléssel újra lehet alapozni a meglevő de nem megfelelő felfekvésű fogprotéziseket, kiválóan megőrzik az inyszövetet, sőt gyógitó - regenerativ hatásuk van, mivel az ilyen protézisek használat közben rugalmasságuknak köszönhetően maszirozzák az inyszövetet, tökéletesen kivédik az éjjeli fogcsikorgatásból adódó komplikációkat arról nem is beszélve, hogy egyedülálló peremzárásukkal hihetetlen vákuumrögzitést biztositanak a fogprotézisnek.

A tartósan puha akrilátokat nem csak az új fogprotézisek, hanem a használt - megkopott fogprotézisek esetében is tökéletes eredményességgel lehet alkalmazni !

 

       
 
     
 
Copyright 2011
Design by turbo