Pošaljite e-mail

O nama Usluge CAD-CAM Cenovnik Kontakt Mediji Pitanja i odgovori
 
Find best premium and free Magento themes at Design4Magento.com
Naše usluge:

Umetnost izrade zubnih nadoknada na najvišem nivou

Poštovani ! Ukoliko Vi niste stomatolog, morate biti svesni činjenice, da naš posao započinje u zubnoj ordinaciji Vašeg stomatologa i isto tamo se i završava ! Ovo pojednostavljeno znači, da stomatolog pripremi stanje u ustima (vađenje zuba, lečenje zuba, korena, desni i sl. i naposletku se uzima otisak, koji se može izvesti klasičnom metodom uz upotrebu otisnih pasti na silikonskoj bazi, ili virtualnom metodom uz upotrebu oralnog skenera). Mi naš deo posla možemo započeti tek nakon dobijanja otiska, pa se na ovaj način mi i ne susrećemo sa poštovanim pacijentima, koji zahvaljujući dobrim otiscima koriste naše proizvode uz ponovni prijatan osećaj već zaboravljenog prijatnijeg kvaliteta življenja.
Nakon što mi izradimo određenu vrstu zubne nadoknade, Vaš stomatolog "predaje" nadoknadu pacijentu, što znači: upasuje, koriguje, cementira, dostruže sve dok zubna nadoknada ne bude prihvatljiva kako funktijom tako i estetikom.

Ukoliko ste Vi stomatolog, neće Vas naročito iznenaditi sve ovo što ćete zateći na našem sajtu pošto ste Vi stručno upućena osoba u ove stvari sve ovo za vas ne predstavlja novinu. Ipak, smatramo da je neophodno biti u stalnom kontaktu sa našim stomatolozima prvenstveno zbog zajedničkog usvajanja novih tehnologija.

Ako ste kolega, zubni tehničar, slobodno nas kontaktirajte-posetite, veoma rado ćemo sa Vama razmeniti iskustva. S obzirom da je oprema našeg CAD/CAM frez centra predviđena za masovnu proizvodnju zubnih nadoknada, sigurni smo da će Vas zanimati naša ponuda za poslovnu saradnju.

Želimo Vam prijatan boravak na našem sajtu, nadamo se da ćete naći za Vas korisne informacije.

 

 
Copyright 2011
Design by turbo